01.15-én Kombucha&vizikefír készítő workshop

A novemberi nagy sikerre való tekintettel elindítjuk a második workshopunkat a fermentált italok világáról! Fókuszban a másod fermentáció lesz, ahol nemcsak készítünk, hanem kóstolunk is!
Mit készítünk?
• Másod fermentált kombucha és vízikefir
Mit kóstolunk?
• Mézbor, Kvász (erjesztett gabonaital), és édes Amazake
Mit hozz magaddal?
• 1 db befőttes üveget adunk mindenkinek, de ha szeretnél több italt hazavinni, érdemes plusz befőttes üvegeket hozni magaddal.
🧑‍🍳 Az est házigazdái: Tanács Norbert Head Chef, és Márton Csaba Marcell Fermentor
❗️Helyek korlátozott számban érhetők el, foglalj most, és fedezd fel a fermentáció csodálatos világát!
📲 +36 30 682 0615
📩 hedobar.pilisvorosvar@gmail.com
⏰ 2025. január 15., szerda, 17:00 (kb. 2-2,5 óra)
💵 8.000 Ft/fő
Gyere el újra vagy akár először, tanulj velünk, és készítsd el a saját különleges italaidat!
Ne hagyd ki – szeretettel várunk!