🍷 Március 14-én egy felejthetetlen estével készülünk, ahol a HedoBar & Kitchen új étlapját mutatjuk be, miközben egy kivételes HedoNick borkóstoló teszi teljessé az élményt. Séfünk, Tanács Norbert és csapata mesteri fogásaihoz gondosan válogatott tételek társulnak majd.
🍽️ Menü:
Amuse:
KACSA RILETTE (kalács, erdei gyümölcs ragu)
+ Welcome drink
Előétel:
FRANCIA MARHATATÁR (uborka, kapribogyó, magos mustár, füstölt tojássárgája, worchester, savanyított fokhagyma)
+ HedoNick Pinot Gris ’23
Meleg előétel:
TEMPURÁBAN SÜLT LASKAGOMBA (karamellizált karfiol, dió, szezám)
+ HedoNick Fauna ’21
Főétel I.
FOGAS (almás, zelleres graten burgonya, rákmártás, egres, tárkony)
+ HedoNick Zengő ’22
Főétel II.
SERTÉSSZŰZ (hasselback-burgonya, zöldbors mártás)
+ HedoNick Kraken ’22
Desszert
„FEKETE ERDŐ” (mandulás piskóta, aszalt meggy ragu, étcsokoládé krém)
+ HedoNick Cornucopia ’20
📅 2025. március 14. (péntek)
🕗 19:00 – 22:00
💵 17.990.-/Fő
Foglald le a helyed mielőbb!
📲 +36 30 682 0615
📩 hedobar.pilisvorosvar@gmail.com