A novemberi nagy sikerre való tekintettel elindítjuk a második workshopunkat a fermentált italok világáról! Fókuszban a másod fermentáció lesz, ahol nemcsak készítünk, hanem kóstolunk is!
Mit készítünk?
• Másod fermentált kombucha és vízikefir
• Másod fermentált kombucha és vízikefir
Mit kóstolunk?
• Mézbor, Kvász (erjesztett gabonaital), és édes Amazake
• Mézbor, Kvász (erjesztett gabonaital), és édes Amazake
Mit hozz magaddal?
• 1 db befőttes üveget adunk mindenkinek, de ha szeretnél több italt hazavinni, érdemes plusz befőttes üvegeket hozni magaddal.
• 1 db befőttes üveget adunk mindenkinek, de ha szeretnél több italt hazavinni, érdemes plusz befőttes üvegeket hozni magaddal.






Gyere el újra vagy akár először, tanulj velünk, és készítsd el a saját különleges italaidat!
Ne hagyd ki – szeretettel várunk!